Hallonpaj mys

2013-05-31 @ 17:19:12
Idag fick vi sluta vid ett istället för två. Idag är det mösspåtagning för linden och det var fullt rus i hela skolan. Men då får vi i alla fall inte vara kvar där. De ska ha middag och massa och då får inga småbarn vara kvar haha. Tänk om ett år är det min tur! Men i alla fall, när jag kom hem gjorde jag mig min första hallonpaj. Har aldrig gjort en paj men någon gång måste ju vara den första liksom. Men den blev skiiit bra! As god och perfekt på första försöket. Så det har jag njutit av. Har också hunnit med ett möte med sommarjobbet och nu är det inte långt kvar. Ungefär tre veckor tills jag börjar på Slotts Cafét i Vingåker. Så där kommer jag hålla till. Snart ska jag nog ta cykeln ner till slottsvägen för att få i mig lite god tacos och träffa fina vänner.

Here we come!

2013-05-31 @ 11:24:55
Åh vad taggad jag blir när alla studenter dansar och lyssnar på musik i matsalen. Man bara känner hur pulsen slår fortrare och hur partyhumöret stiger!! Jag vill också ta studenten!!! men det är bara ett år och 15 dagar kvar nu för oss! och när vår tid är inne, då kommer det bli helt crazy! VI SKA SPÅRA SOM FAN! HR11 WE ARE THE WINNERS! 

Ett litet liv

2013-05-31 @ 09:07:21
har nyss avklarat ett prov i hygien. Det var ganska lätt så kommer nog få ett rätt bra betyg i det. Tror jag inte kunde två frågor, så jag får ju i alla fall B på det provet haha. Idag är det fredag, vad händer då? Nja det vet jag inte. Funderar på att vara hemma och göra klart alla mina textutdrag som ska in på söndag. Men kl fyra ska jag på möte om sommarjobbet. Det drar igång snart så dags att ta en liten genomgång. Idag är det mösspåtagning för alla studenter. wiihoo för dom och bara ett år kvar för mig. Sen bär det av ut i den stora världen. Jag lär ju inte stanna kvar här i alla fall. Det kan jag lova er. Nu får vi se vad jag hittar på. hejhej! 

RSS 2.0