praktik….

2014-02-26 @ 18:49:04
Halloj!
Just nu befinner jag mig i stockholms stad. Eller rättare sagt ute på Lidingö och på Bosön. Har påbörjat min fyra veckors praktik och känner efter tre dagar här att jag vill hem.. Praktik är verkligen inte min grej. Får ångest så fort jag hör någon börjar prata om praktik. När det kommer till praktik ångrar jag verkligen att jag valde yrkesförberedande program. Då du måste ha praktik... usch alltså. Igår tog jag i alla fall tunnelbanan in till stockholm stad och vandrade omkring. Hittade i alla fall till drottninggatan hahha. Skamligt vad dålig jag är på att hitta i stockholm. Det kanske är tur att jag inte åker bil. Det skulle nog sluta rätt illa. Fick i alla fall äta på mitt älskade pizza hut och jag var i himlen för ungefär 20 min. Så otroligt gott verkligen. Favoritmat nummer ett helt klart. Sen mot sex satt jag på tunnelbanan tillbaka till Lidingö. Och efter en busstur och en gåtur var jag tillbaka på mitt rum som jag bor i. Bara två dagar kvar innan jag får komma hem till min älskade säng och min vardag. Saknar mina vännor och familj. Att kunna göra något efter praktiken.. Här sitter jag tills jag går och lägger mig runt typ halv åtta och sen somnar åtta, halv nio. 
 
Och som plus på allt så är jag snorig pch hostig... och jag vill bara åka hem. Att sitta och kolla på ä inte min grej. Man får ingen erfarenhet av att titta på?? Usch alltså. Trivs inte alls här. Men nu har jag inget bättre för mig så ska gå och lägga mig. ja och klockan är ju ingefär sju. Godnatt! 

Studentkryssning

2014-02-23 @ 12:23:00
Bättre sent än aldrig haha. Tis och onsdag befann jag mig på studentkryssning. Hade väldigt roligt även om jag kände att vi kunde ha fått kommit hem liiiiite tidigare på onsdagen. Att komma hem runt nio var inte så kul efter tisdagnatten som för övrigt var super kul. Efter mycket dans, alkohol och skratt somnade jag gott efter lite frukost runt kvart i sex. Sen var det bara att vänta tills båten kom i land. Men under dagen var jag med i kareoke tävlingen och kom två. Wiiiie hahah. Var väldigt kul. En riktig yolo upplevelse haha. Ska lägga upp en video där man får se lite haha. Men kort och gott, hade två roliga dagar och taggar ännu mer till studenten nu. 111 dagar kvar!!! 

18 februari 2014

2014-02-18 @ 12:23:22
Hejhopp alla glada! 
Bloggen står lite på is nu då jag har full upp med flytta. och om jag inte är nere i huset så försöker jag träffa mina vänner som jag inte har gjort på vääldigt länge. Vi är i alla fall inne på sportlovsvecka, wiie! Nästa vecka åker jag upp till Stockholm för att spendera 4 veckor praktik. hade hellre vart hemma om jag fick välja, men nu får jag se det positiv. Jag ska befinna mig på Bosön och där får vi se vad jag får göra. det är ju en träning/konferens/hotell center och de har massor av gäster. Så förhoppningsvis behöver jag inte sitta för mycket still och titta på. Tråkigaste som finns att bara titta på. 
 
Idag går i alla fall bussen mot stockholm där jag och många andra studenter ska hoppa på en båt. Wiie, pratar såklart om studentkryssningen! Ska bli så kul och jag är så taggad! Något som inte är så roligt däremot är att jag inte fick så mycket sömn inatt.. inte lika kul. Det kommer säkert resultera med att jag är trött runt tolv... Jag ska verkligen inte gå och lägga mig då! Så funderar på att ta en liten powernap nu och få tillbaka mina krafter för kvällen. Vi får se vad som händer. Vi taggar i alla fall kryssning till hundra procent och i år är det vårt år. Nu ska vi fira. Pusshej! 

RSS 2.0