Sommar nyheter

2014-04-29 @ 13:35:51
Nu är dessa beställda. Så de finns förhoppningsvis i min graderob nästa vecka. Behöver lite nya shorts då jag inte kan ha mina gamla. Plus att jag har alltid viljat haft svarta shorts men aldrig hittat några snygga. Så nu får jag äntligen ett par! Plus att kepsen jag köpte var på rea så kanske blir att trycka hem en till snart. Tycker keps är jätte snyggt och speciellt de med tryck på. Som de över. Vet tyvärr inte hur laget är som trycket tillhör haha. Men det får gå ändå haha. Hoppas jag får kepsen snart i alla fall! så jag kan börja använda den så snart som möjligt nu när det är väääldigt varmt ute! 

Bröllopstårtor

2014-04-27 @ 17:56:57
Igår var det bröllopsjobb som gällde. 14 timmars arbete och jag somnade direkt hemma i min säng vid elva. Tog bara bilder på tårtorna som min klasskompis Matilda har gjort. Hon är sjukt duktig. Skulle vilja ha en av hennes tårtor till studenten meeeen eftersom hon också tra studenten kommer hon inte göra några... Men i alla fall, så min dag bestod bara av jobb. Hoppas alla andra hade en rolig och förhoppningsvis feslig lördag! 

Örebro SK

2014-04-26 @ 08:18:45
Matchen slutade percis så som det skulle bli. Vinst för Örebro och tre poäng. Jag har nästan lärt mig alla sånger man sjunger och jag försöker hålla så bra ton som möjligt hahaha. Så 8 maj är det dags igen! 

RSS 2.0