Food is the best thing

2013-06-30 @ 22:30:15
Har bara fått i mig godsaker idag! Jobbade först till 4, efter det köpte jag jordgubbar och choklad. När jag kom hem väntades grillat och sen blev det bara mer och mer godsaker. Nu blir det Games of thrones innan jag sover, godnatt! 

Det går bra nu, eller inte!

2013-06-29 @ 19:05:00
Bild från min instagram, ronnjaaa
 
Hatar mitt liv lite nuu.... MIN ANDRA DATOR (inte min mac) HAR LAGGAT SÖNDER!!! 
kommer inte åt något! Inte att spela sims, inte att ta mina nerladdade filmer och serier!! Jag kommer ingen vart med Games of thornes, kan inte titta på one tree hill! Jag kan inte göra något knappt!! SUG SUG SUG! Det är vad jag tänker nu. Känns ju så bra att inte ha något att göra... mår ju ännu mer skit då!! SUG alltså.. 
 
 

Julita/gropptorp - Nykvarn

2013-06-29 @ 11:36:00
Igår blev det jobb först på förmiddagen. Sen vid halv fem blev jag uppplockad av detta härliga och roliga lag. Sen bar det av mot Nykvarn där det vankades match. En match som slutade 7-1 till oss! WIIIE vinst! Satt verkligen bra eftersom det var vår sista match innan uppehållet och vinsten gjorde att vi just nu ligger trea i placeringen. Bara två platser kvar upp till nummer ett! Bara att kämpa på! Men här åvan ser ni bilder på hur en borta match kan se ut. Åka bil, i omklädningsrummet och såklart, donken efter! Vilket var ännu roligare den här gången eftersom tränarna betalade hihi. 

RSS 2.0