Vi hoppas över stängslet

2013-10-30 @ 14:49:52
Onsdag. Har fått lunch på thai av mami. Bästa thai och bästa mamma. Sen har jag vart på ungdomsmotagningen för att fixa nya p-piller. Vart och fått pengar, sovit hur skönt som helst och spelat sims. Ikväll får vi se vad som hittas på. Jag känner att det kommer bli en bra kväll i alla fall. Vad jag än gör. Tack vare mina fina vänner! Igår åkte jag i alla fall in på innebandy. Katrineholm fick vinst och jag och mina brudar satt på helspänd under matchen. Mycket roligt var det. Sen somnade jag i min säng vid tolv. 

Upp och iväg

2013-10-29 @ 10:00:43
Idag stod klockan på tjugo i sju. Ungefär som en skoldag för mig heheh. Men iväg till flen for jag och hämtade upp kusin. På vägen hem så stannade vi på Macdonals och jag åt min första MC frukost haha. Det var faktiskt gott och nu vet jag vad jag ska käka på morgonen under studenten haha. Billigt och bra och gott. Kan ju inte bli bättre. Tänkte ta och städa mitt rum nu på förmiddagen. Sen får vi se vad jag hittar på. Hejsvejs! 

Måndag 28 Oktober 2013

2013-10-28 @ 21:00:00
Dagen har ungefär sett ut så här. Jag sov längre en vad jag brukar, eftersom jag som väldigt många andra har höstlov. Men runt tolv tog jag bussen till stan och mötte upp mina fina vänner Ebba, Bella och Linnea. Det blev fika och massor av prat. det blev mycket prat till något vi alla väntar till, jo det vill säga STUDENTEN!! woop! 
 
efter fikat blev det att handla lite. Jag fick med mig dessa tre armband hem och en tröja. Så nu har nog jag handlat mitt för månaden. Dags att spara pengar igen haha. Jul kommer och eftersom min praktik börjar nästa vecka i Nyköping lär det inte bli så mycket extra jobb för min del. Att inte vara hemma för del delen också. 
 
Men runt halv fyra idag så sa jag hejdå till de tre tjejorna men tog bussen till värmbol där jag träffade upp en annan fin vän. Nämnligen Astrid. Där spenderade jag kvällen tills sju då jag tog bussen hem. Vi hade jätte mysigt i hennes rum. Hon har sån myskänsla i sitt rum verkligen! Massor av prat, lite korttagande och fixning av hår blev det. Riktigt tjejigt och mysigt. Nu är jag väl hemma och ska väl snart lägga mig. Imorn ska jag hämta kusin Filip i Flen kl halv åtta, wiiho. Men vad gör man inte för sin släkt?? Nej men godnatt! 

RSS 2.0