Semla

2014-01-31 @ 13:10:05
Pappa kom hem med denna godsak till mig. Att vara sjuk har sina fördelar ibland men inte om jag är tvungen att ringa ett väldigt jobbigt samtal på måndag. NU måste jag ta och bli frisk. Nässprej, alevdon och vila är det jag gör för tillfället! 

BH och Toppar

2014-01-30 @ 19:52:00
 
 
Pieces - Wonderland - Tommy Hilfiger - Björn Borg 
Marie Meile - Calvin Klein - Elle Macpherson - DKNY 
 
Nu när vi håller på att flytta, tog jag också mig en titt bland mina bhar. Då jag kommer få ta bort mer en häften av de som ligger där i pågrund av att de är för små så kanske det vore dags att beställa hem några nya. Det finns så snygga underkläder. Om man känner sig fin i sina underkläder brukar man känna sig fin i sina vanliga kläder också. I alla fall jag. Några av de ovan tycker jag är jätte fina och de skulle sitta väldigt bra i min garderob. 

it's dark

2014-01-30 @ 17:49:00
Kändes som jag mådde bättre idag så jag åkte till skolan. Men inte långt efter jag har vart uppe och gått mycket känner jag hur sliten och dåligt jag mår i kroppen. Snorig, ont i halsen och trött. Jag blir så lätt irriterad när jag mår dåligt och tror jag gjorde många förvirrade idag när jag snäste och kollade ''elak'' på dom. Förlåt för det! Sitter just nu med mössa och tjocktröja för att inte frysa. Jag vill inte vara sjuuuuk! Då jag ska tatuera mig på måndag måste jag vara frisk och kry!! Blir att ta tabletter och sova massa imorn och i helgen. Inget ute och röja för mig inte. Det ska vi göra på onsdag istället hihihi.
 
Nej men ni får ha en bra kväll, pusshej! 

RSS 2.0